Al onze stations

Op uw GPS
Installeer ons netwerk op uw GPS
Alles is GRATIS

Er zijn geen kosten verbonden aan de aanvraag noch aan het gebruik van de LUKOIL tankkaart en de bijbehorende diensten.

Gegarandeerd de scherpste prijs

Wij garanderen u de beste contractuele korting op de markt. Bovendien betaalt u altijd de voordeligste prijs. Is de pompkorting in het LUKOIL station waar u tankt hoger dan uw contractuele korting, dan factureren wij u het laagste tarief. U betaalt dus geen euro te veel.

Uitstel van betaling

Kosteloze kredietverlening dankzij ons periodiek betalingssysteem.

Een netwerk van meer dan 1000 stations*

Met 260 LUKOIL tankstations in de Benelux en 780 partner-stations is er altijd wel een tankstation in de buurt waar u met uw LUKOIL Benelux tankkaart terecht kunt. Kiest u voor de Belgische LUKOIL tankkaart dan heeft u toegang tot een netwerk van 450 stations. Naast onze 185 LUKOIL stations in Belgiƫ kunt u dan ook met uw LUKOIL tankkaart tanken in de stations van OCTA+, Maes, Power en verschillende Esso stations.

Tijdwinst

Minder administratieve rompslomp dankzij onze automatische halfmaandelijkse facturatie.

Betere controle dankzij
LUKOIL Card Online

Ons nieuwe extranet biedt een overzicht van alle brandstoftransacties, in realtime en zonder meerkost. Zo beschikt u over een handige controle-, analyse- en rapporteringstool. Verbruikslimieten kunnen worden ingesteld per kaart, per dag, per week en per maand. En bij onregelmatigheden wordt u automatisch verwittigd.

Veiligheid en flexibiliteit

Dankzij uw geheime pincode kunt u zeven dagen per week de klok rond in alle veiligheid tanken bij alle stations van ons netwerk in Belgiƫ.

Persoonlijke service

Vragen? Ons Fleet Team staat van maandag tot vrijdag en van 8u tot 17u voor u klaar. Bel 02/254.16.41 of stuur een mail naar [email protected].


* voor de tankbeurten bij de partnerstations geldt een vaste korting