Algemene voorwaarden
Omdat wij geloven in de magie
van positieve energie
Wij beloven service met
een glimlach
Wij beloven de scherpst
mogelijke prijzen
Wij beloven altijd hoogkwalitatieve
brandstof te leveren
Wij geloven dat vriendelijke uitbaters
het verschil kunnen maken
Wij geloven dat niet alle
tankstations hetzelfde zijn
Watch movie

LUKOIL in België

Altijd de scherpst mogelijke prijzen

Wij bieden u altijd de beste prijs in uw regio. Elke dag noteren we de brandstofprijzen van concurrenten in de buurt. Indien nodig worden de prijzen onmiddellijk aangepast aan de pomp. Zo bent u zeker dat u bij ons altijd de voordeligste prijs vindt, zelfs zonder getrouwheidskaarten of ingewikkelde puntensystemen. U ontvangt onmiddellijk uw directe korting.

Hoogkwalitatieve producten

Om de prestaties van uw motor te verbeteren en hem een langere levensduur te garanderen, is de brandstofkwaliteit belangrijk. Daarom vindt u bij LUKOIL hoogwaardige en milieuvriendelijke brandstoffen met hoogtechnologische additieven die optimaal zijn voor uw motor. Maar dat is niet alles. In onze shops vindt u enkel kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen.

Service met een glimlach

In elk LUKOIL-station is er een uitbater aanwezig die u graag verder helpt. Da’s veiliger, persoonlijker en gewoon handiger. Moet u daarvoor meer betalen? Wij vinden alvast van niet. Bij ons tankt u dus kwaliteit EN service tegen de beste prijs. En de service krijgt u er gratis bij.

Bovendien heeft elk LUKOIL-station een shop en bij sommige stations is dat zelfs een echte buurtwinkel nl. een Carrefour Express. Waarom wij daarvoor kiezen? Omdat we het u graag gemakkelijk maken. Een lekker kopje koffie, de krant, een snack voor ’s middags of uw boodschappen voor s'avonds ... u vindt het allemaal in onze shops. Bij LUKOIL kunt u dus zoveel meer dan tanken alleen

Belangrijkste mijlpalen in België

  • 1964 - SECA opent het eerste volledig geautomatiseerde servicestation in België.
  • 1987 - SECA rust als eerste zijn stations uit met betaalautomaten.
  • 1988 - SECA biedt als eerste in België milieuvriendelijke, loodvrije benzine aan.
  • 2001 – SECA introduceert de Yelloh-shop in de tankstations, een aantrekkelijke buurtwinkel met een ruim assortiment aan producten.
  • 2002 - SECA wordt JET.
  • 2003 - JET sluit een succesvol partnership af met GB express.
  • 2007 - LUKOIL neemt op 1 juni 2007 ConocoPhillips Belgium NV over, de vennootschap die de 157 JET-tankstations in België en Luxemburg beheert. LUKOIL is actief in niet minder dan 30 landen en stelt meer dan 150.000 mensen tewerk. Het heeft meer dan 6000 tankstations in 20 landen, waaronder België en Luxemburg. Ontdek meer over LUKOIL