Gebruik onze website om steeds de beste prijs te kennen.

Ontdek onze scherpe prijzen in het station van uw keuze

Via locatie

Via postcode

    Icon Belgium

LUKOIL – de magie van positieve energie

De scherpe prijspolitiek, de gegarandeerde hoge kwaliteitsbrandstof, de persoonlijke service en het uitgebreide convenience shop assortiment zijn onze grootste troeven.

De scherpst mogelijke prijzen in uw buurt

Hoe komt het dat u bij LUKOIL de aantrekkelijkste korting krijgt? Dat is heel eenvoudig. Wij houden onze kosten onder controle. Wij geloven niet in supertechnologische snufjes, in dure spaarsystemen of mega reclamecampagnes. Wij willen immers geen nutteloze kosten maken die we onrechtstreeks toch aan u zouden moeten doorrekenen. Bij ons dus geen sponsoring van Formule 1-wagens. Wij sponsoren liever u, onze klant! Zodat u altijd kan rekenen op kwaliteitsbrandstof en service tegen de beste prijs.
Dankzij ons informaticasysteem volgen wij dagelijks de prijzen van de andere brandstoffenleveranciers in de buurt. Zijn er ergens lagere tarieven? Dan passen wij onmiddellijk onze prijzen aan!

Kwalitatieve brandstoffen aan de pomp en merkproducten in de shops

Kwaliteit is voor ons een sleutelbegrip. U merkt het aan onze hoogwaardige en milieuvriendelijke brandstoffen die de prestaties van uw motor verbeteren en hem een langere levensduur garanderen. In onze shops kunt u uw keuze maken uit een ruim assortiment merkproducten aan concurrentiële prijzen.

Service met een glimlach

In elk LUKOIL-station is er een uitbater aanwezig die u graag verder helpt. Da’s veiliger, persoonlijker en gewoon handiger. Moet u daarvoor meer betalen? Wij vinden alvast van niet. Bij ons tankt u dus kwaliteit EN service tegen de beste prijs. En de service krijgt u er gratis bij.

Bovendien heeft elk LUKOIL-station een shop en bij sommige stations is dat zelfs een echte buurtwinkel nl. een Carrefour Express. Waarom wij daarvoor kiezen? Omdat we het u graag gemakkelijk maken. Een lekker kopje koffie, de krant, een snack voor ’s middags of uw boodschappen voor s'avonds... u vindt het allemaal in onze shops. Bij LUKOIL kunt u dus zoveel meer dan tanken alleen.