Teaser Downloads Follow us on for the latest LUKOIL news worldwide

23-09-11
Belgische consument verkiest LUKOIL voor 3de keer op rij tot het beste benzinestation
Voor het derde jaar op rij werden de LUKOIL-benzinestations tot “beste van België” uitgeroepen na een uitvoerige tevredenheidsenquête waarbij het onafhankelijke onderzoeksbureau Foodstep bijna 10.000 consumenten ondervroeg. Voor de 30 criteria die werden onderzocht, behaalde LUKOIL 19 keer de hoogste score. Vooral in service gerelateerde criteria zoals hulpvaardigheid, snelheid van bediening, netheid van de winkel, hygiëne en verzorging, etc. behaalde LUKOIL telkens de hoogste score. LUKOIL heeft voor 2011 een gemiddeld oordeel van 7,9 op 10 behaald, tegenover de gemiddelde score van de concurrenten van 7,4.
15-09-11
LUKOIL zet prijsbrekerimago kracht bij met Lucky donderdag extra korting actie
De voorbije jaren zijn de brandstofprijzen voor benzine en diesel alsmaar blijven stijgen. Zo is de gemiddelde brandstofprijs de afgelopen 24 maanden gestegen met meer dan 30%. Bovendien wordt er aanstaande vrijdag een nieuwe brandstofprijsstijging aangekondigd, namelijk 4 cent voor de benzine 98 en 3,9 cent voor de benzine 95. Als gevolg hiervan laat de Belgische automobilist zijn wagen al eens wat sneller aan de kant staan. Daarom lanceert LUKOIL een actie waarbij alle LUKOIL tankstations de hele maand september en oktober ELKE donderdag een extra korting bieden op de brandstofprijzen.
22-10-10
1,2,3 de Pastabar arriveert bij LUKOIL
Het is een Belgische première: een tankstation biedt vanaf nu een heerlijke pasta al dente aan, bereid op vraag van de klant. De innoverende Pastabar, die 1,2,3 werd gedoopt, werd bedacht door LUKOIL en Deliway en zal worden gelanceerd in het tankstation van LUKOIL in Strombeek. Als dit veelbelovende concept zijn succes waarmaakt, kan het snel uitgebreid worden naar de andere shops van de LUKOIL-tankstations, en dat tot groot plezier van de liefhebbers van lekkere pasta.
16-09-10
Belgische consument verkiest LUKOIL voor het tweede jaar op rij tot 'beste van België'
Voor het tweede jaar op rij werden de LUKOIL-benzinestations tot beste van België uitgeroepen na een uitvoerige tevredenheidsenquête waarbij het onafhankelijke onderzoeksbureau Foodstep bijna 11.290 consumenten ondervroeg. Voor de 26 criteria die werden onderzocht, behaalde LUKOIL 20 keer de hoogste score, onder meer voor de prijs van de brandstoffen. Voor de 5 belangrijkste criteria scoorde LUKOIL gemiddeld 8,3 op 10 tegenover de gemiddelde score van de concurrenten van 7,x.
27-07-09
Reconstructie van de omschakeling van Jet naar Lukoil (Bizz Magazine)
Lukoil heeft Jet volledig vervangen in het straatbeeld. Het was een dure operatie van minstens 12 miljoen euro. De eerste resultaten wijzen erop dat de rebranding werkt maar een eenvoudig parcours was het niet. Een leerrijke reconstructie.
25-06-09
LUKOIL zet haar expansieplannen in West-Europa voort
LUKOIL verwerft 45% in een raffinarderij in Nederland